top of page
Search
  • Writer's picturesahkowelldone

Sähköasennukset WellDone Oy täyttää 12 vuotta!

Updated: Mar 11, 2020

Sähköasennukset Welldone Oy on perustettu vuonna 2007 Turussa yhden miehen yrityksenä. Uuden yrittäjän innolla painettiin ympäripyöreää päivää ja hoitamalla hommat hyvin asiakaskontaktit kasvoivat entisestään. Perustajamme Tero toimii edelleen yrityksessämme, mutta nykyään enemmän toimitusjohtajan roolissa ja edelleen hän innostuu uusista kohteista ja innovaatioista.


WellDone Oy - Tero Merisaari

Ensimmäisen työntekijän palkkaaminen oli suuri etappi Sähköasennukset Welldonen historiassa. Teron ja Ossin tiimityö jatkuu edelleen, Ossin toimiessa nykyään Welldonen työnjohtajana ja sähkösuunnittelijana. Pian Ossin jälkeen tuli mukaan myös Tuomas, jolta hoituu asennuksien lisäksi myös asiakasyhteydet. Sähköasentajiemme tiimiin kuuluu edellä mainittujen lisäksi myös Jarno, Henri S., Tomi, Henri L., Felix sekä tilanteen mukaan myös useampi asentaja. Yrityksen kasvaessa myös taustalle vaaditaan muita asiantuntijoita ja oman alansa osaavia, luotettavia yhteistyökumppaneita.


Team WellDone - Sähköasennukset WellDone Oy

Sähköasennukset WellDone Oy on kasvanut reilussa kymmenessä vuodessa huimasti ja työllistää nyt jo noin kymmenen ammattilaista, jotka muodostavat Team WellDonen. Tiimimme kasvaessa olemme pystyneet kasvattamaan myös erilaista sähköalan erityisosaamista, sillä jokaisella tiimiläisellämme on myös omaa erityisosaamista. WellDonen tiimissä on tärkeää loistava yhteishenki ja hyvä tekemisen meininki. Tutustu WellDonen tiimiin tarkemmin täällä.

221 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page