Search
  • sahkowelldone


Sähköasennukset WellDone Oy on jo yli kymmenen vuoden ajan palvellut asiakkaita erilaisissa sähkötöissä. Tarjoamme asiakkaillemme sähköasennuksia, sähkösuunnittelua ja sähköurakointia (S2). Olemme luotettava suomalainen sähköalan asiantuntijayritys ja tällä hetkellä tiimissämme työskentelee noin kymmenen henkilöä. Toimipisteemme sijaitsee Kaarinan Krossissa ja toimialueemme kattaa Turun lähiseudun, aina saaristoon asti. Lue lisää yrityksestämme: https://www.sahkowelldone.fiEtsimme nyt SÄHKÖASENTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Työkohteinamme on sekä uudis- että saneerauskohteita yksityisasiakkaille, yritysasiakkaille, rakennusalan yrityksille sekä muille tahoille. Työntekijämme ovat sähköalan ammattilaisia sekä asiakaspalvelun moniosaajia, sillä meille on tärkeää tyytyväiset asiakkaat ja työstään innostuneet tekijät. Noudatamme sähköalan työehtosopimusta ja toistaiseksi voimassa olevassa työsopimuksessa noudatetaan 4kk koeaikaa.

Toivomme hakijalta:

• vähintään muutaman vuoden laaja-alainen työkokemus kiinteistösähköasennuksista

• vähintään sähköalan perustutkintoa sekä työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia

• kykyä työskennellä itsenäisesti työkohteissa (kyky lukea sähkökuvia, omien kohteiden asennustöiden suunnittelu ja siisti työnjälki toteutuksissa sekä tarviketilaukset ja aikataulutukset, ts. töiden hoito vastuullisesti alusta loppuun)

• ajokorttia ja omaa autoa

• kykyä kirjata sähköiseen järjestelmäämme omiin työkohteisiin liittyvät dokumentoinnit

• asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä hoitaa sekä yksityis- että yritysasiakkaita

• positiivista asennetta ja oma-aloitteisuutta


Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä nuorekkaassa työporukassa ja mahdollisuuden kehittyä sähköalan moniosaajaksi kasvavassa yrityksessä. Seuraamme alan uusimpia innovaatioita ja Team WellDonesta löytyy monenlaista sähköalan erityisosaamista. Huomaathan, että tiettyihin työkohteisiimme vaaditaan tarkennettu turvaselvitys.


Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, lähetäthän vapaamuotoisen työhakemuksen sekä CV:n kuitenkin viimeistään su 13.9.2020 mennessä osoitteeseen: info@sahkowelldone.fi. Mahdollisiin lisätiedusteluihin vastaa ke 2.9. klo 15-17 tai ke 9.9. klo 15-17 toimitusjohtajamme Tero Merisaari numerosta: 040 739 4432, muina aikoina emme valitettavasti ehdi vastaamaan rekrytointiin liittyviin lisäkyselyihin.225 views0 comments
  • sahkowelldone

Led-valaistuksen suunnittelussa on valaisimien sijoittelujen lisäksi tärkeä valita tilaan sopiva led-sävy. Eri sävyisessä valossa koko tila voi näyttää aivan erilaiselta, parhaimmillaan oikeanlainen valaistus herättää koko tilan eloon tai luo tavoiteltua tunnelmaa. Led-tuotteissa valon sävy ilmoitetaan kelvineissä. Eri kelvin-luvut tarkoittavat siis valon eri värilämpötiloja.


Käytännössä siis “valkoista” led-sävyä tarkasteltaessa maallikko saattaa huomata eri led-valojen sävyt esim. lämpimämpään taittavana keltaisempana sävynä, erittäin kylmään taittavana sävynä tai neutraalimpaan päivänvaloa muistuttavana sävynä.


Yleisimmät led-sävyt

Yleisimmät sävyt led-valoissa ovat:

-2700 K (hyvin lämmin hehkulamppua muistuttava sävy)

-3000 K (lämmin halogeenia muistuttava sävy)

-4000 K (neutraali päivänvaloa muistuttava sävy)

-5000 K (erittäin kylmä sävy)


Näistä suosituimpia ovat kokemuksemme perusteella 3000K ja 4000K sävyt. Erittäin lämpimiä sävyjä käytetään esimerkiksi saunatiloissa tai muissa tiloissa, joihin halutaan luoda myös valaistuksella lämpimämpää tunnelmaa. Erittäin kylmiä sävyjä saatetaan puolestaan käyttää esimerkiksi tuotanto- tai muissa erikoistiloissa.Led-sävyjen huomioiminen osana sisustusta

Kun sopivaa led-sävyä valitaan, niin kannattaa ensin selvittää tilassa mahdollisesti jo olevien valaisimien led-sävy. Useimmiten toivotaan, että samassa tilassa toistuu sama valon sävy. Kun sama valon sävy toistuu on lopputulos useimmiten harmonisempi. Eri led-sävyjä voidaan kuitenkin tarkoituksellisesti käyttää samassa tilassa esimerkiksi eri aikoina käytettävissä valaisimissa, eli esimerkiksi päivisin yleisvalona kirkkaampi led-sävy ja ilta-aikaan tunnelmavalaistukseen tarkoitetuissa pöytävalaisimissa lämpimämpi led-sävy.


Nykyään on myös saatavilla erilaisia portaattomasti säädettäviä vaihtoehtoja, jolloin led-valaisimien “valkoista” sävyä voidaan muokata esim. eri kellonaikojen tai tunnelman mukaan. Tämä on myös kätevä vaihtoehto, mikäli ei osaa tai ei halua ennalta valita värilämpötilaa. Pelkkää “valkoisen” valon sävyä hienovaraisesti muuttamalla koko tila voi näyttää aivan erilaiselta ja vastata paremmin saman tilan erilaisiin käyttötarkoituksiin.Led-tuotteiden valinnassa ammattilainen apuna

Nykyään erilaisia led-tuotteita on olemassa hyvin laaja valikoima. Tuotteita valitessa kannattaa varmistaa tuotteen turvallisuus, ja että tuote täyttää Suomen standardit. Lisäksi saattaa olla kätevää, että tuote on samaa tuotesarjaa muiden valaisimien kanssa mahdollisten yksittäisten jälkitöiden osalta. Joskus myös yhteensopivuus esimerkiksi erilaisten taloautomaatiojärjestelmien vaatimuksien kanssa on hyvä selvittää etukäteen. Näiden jälkeen kannattaa pohtia esimerkiksi led-valaisimien kokoa ja määrää, niin ulkonäöllisten seikkojen kuin myös valaistustehon kannalta ko. tilaan ja tilan käyttötarkoitukseen suhteutettuna.

Mikäli tarvitset apua sopivien led-tuotteiden tai led-sävyjen valinnassa, niin sähköalan ammattilaisemme auttavat mielellään juuri sinun kohteeseesi ja tilaasi sopivien valaisintuotteiden valinnassa. Lisäksi sähköalan ammattilaisillamme on kokemusta erilaisten tuotteiden asennuksista ja siihen liittyvistä tuotteiden erityispiirteistä. Emme ole sitoutuneet yksittäisten valmistajien tuotteisiin, joten autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi parhaiten soveltuvat sähkötuotteet.


Ota yhteyttä ja laitetaan sinun kohteesi valaistus kuntoon, sähkösuunnittelusta toteutukseen. Well Done - done well.


39 views0 comments
  • sahkowelldone

Updated: Jun 4, 2020

Sähkö- ja hybridiautojen latauspisteitä on viime aikoina tiedusteltu yhä enemmän. Sähköasennukset WellDone on asentanut useisiin eri kohteisiin, sekä yksityisille että taloyhtiöille, sähkö- ja hybridiautojen latauspisteitä.


Latauspisteen suunnittelussa aloitetaan ensin kartoituksesta eli mihin käyttöön, millaisille autoille ja mihin latauspiste on suunniteltu sijoitettavan. Luonnollisesti latauspisteen asentamista varten täytyy huomioida riittävät ja turvalliset sähkötekniset valmiudet autojen lataamista varten. WellDone pystyy suosittelemaan sopivia vaihtoehtoja aina asiakkaan tarpeiden pohjalta, eli emme ole sitoutuneet minkään tietyn valmistajan ratkaisujen toteuttamiseen, vaan valitsemme sopivan vaihtoehdon aina yhdessä asiakkaan kanssa.Sähköauton latauspiste omalle pihalle

Ensin kannattaa selvittää eri tuotevaihtoehdot omiin tarpeisiin, sekä oman sähköliittymän potentiaali. Monilla automerkeillä on suoraan suosituksia omista latausratkaisuista. WellDonen kautta löytyy myös hyviä, kustannustehokkaita vaihtoehtoja yksityishenkilöille. Laitteen valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota myös latausaikoihin ja sähkönkulutukseen. Lataustehoon vaikuttaa lisäksi myös sähköliittymän ja sähköverkon koko. Tarvittaessa voimme auttaa, niin suunnittelussa kuin asennuksessa.

Sähköautojen latauspisteet taloyhtiössä tai yrityksessä

Taloyhtiöiden ja yritysten osalta valintaan useimmiten vaikuttaa yhteiskäytön mahdollistaminen eli, että samassa latauspisteessä voivat eri henkilöt ladata autojaan. Myös latauspisteiden määrää kannattaa pohtia eli kannattaako samalla kertaa tehdä valmiudet useammalle paikalle vai rakennetaanko vain yksittäinen sähköauton latauspaikka.


Toinen hankintaa määrittävä seikka, on usein mahdollisten avustusten saaminen hankkeeseen. Esimerkiksi mikäli tukea on saatu vain sähköautojen latauspisteelle, mutta ei hybridilatauspisteelle, niin laiteratkaisut valitaan tämän mukaisesti. Nämä seikat on siis useimmiten määritetty etukäteen taloyhtiössä tai yrityksessä. WellDonessa autamme mielellämme myös suunnitteluvaiheessa ja kartoitamme kiinteistönne sähkötekniset valmiudet.Sähkö- tai hybridiautojen latauspisteen asentaminen

Useimmiten latauspiste sijoitetaan luonnolliseen paikkaan, missä autoa muutenkin säilytetään parkissa esim. autokatoksessa. Taloyhtiöissä paikka määrittyy yleensä sen, mukaan mikä paikka on vapaana ja sopiva yhteiskäyttöä ajatellen. Latauspisteitä voidaan asentaa joko seinämallisina tai pylväsmallisina. Myös latauspisteen ja sähköpääkeskuksen välinen matka saattaa vaikuttaa paikan valintaan.

Kun suunnittelutyö on tehty huolellisesti ja on valittu kohteeseen sopivimmat laiteratkaisut, niin itse asentaminen sujuukin sähköalan ammattilaiselta yleensä varsin jouhevasti. Yksityishenkilö voi myös hakea asennustyön osuudesta kotitalousvähennystä.


Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli olet kiinnostunut sähkö-/hybridiauton latauspisteen hankkimisesta. Autamme mielellämme ja palvelemme aina suunnittelusta toteutukseen. WellDone - Done well.


69 views0 comments

SÄHKÖASENNUKSET WELLDONE OY

Niemeläntie 5,
20780 Kaarina, Finland