top of page

Kokonaisvaltaista palvelua -
sähköasennus, sähkösuunnittelu, sähköurakointi

Sähköasennukset Turun alueella.

Sähkötyöt 

Sähköasennukset WellDone Oy hoitaa kohteesi sähkötyöt kokonaisvaltaisesti - sähkösuunnitelmista sähköasennuksiin saakka. Teemme sähkötöitä monenlaisiin kohteisiin,  aina pienemmistä sähköasennuskeikoista hyvinkin kattaviin sähköurakointiprojekteihin saakka. 

Tutustu tarkemmin palveluihimme:

 

Tutustu tiimiimme: Team WellDone esittely. 

Sähkötyöt yksityisille, yrityksille ja rakennuttajille

Meille on tärkeää tyytyväiset asiakkaat. Olemme panostaneet asiakaspalveluumme läpi koko asiakasprosessin. Kun otat meihin yhteyttä, niin työnjohtomme käy ensin läpi kaikki uudet kohteet  sekä keskustelee asiakkaan kanssa toiveista ja käyttötarkoituksista. Kaikki tarjouksemme ja kohteiden läpikäynnit tekevät WellDonen omat asiantuntijat.

 

Kohteeseen valitaan tiimistämme siihen parhaiten soveltuva sähköalan ammattilainen, sillä tiimistämme löytyy monenlaista sähköalan erityisosaamista. Sähköasentajamme tekevät joka käynnistä suoraan mobiilijärjestelmään päiväkohtaiset kirjaukset, jolloin työn eteneminen dokumentoituu oikeine viitteineen myös laskutusta varten. Keräämme palautetta asiakkailtamme myös jälkikäteen ja iloksemme monet asiakkaistamme ovatkin suositelleet meitä myös eteenpäin.   

Sähkötyöt Turussa ja lähialueilla

Teemme sähkötöitä pääasiassa Turun seudulla ja lähialueilla (mm. Turku, Kaarina, Parainen, Paimio, Raisio, Naantali, Lieto, Masku, Rusko). Työskentelemme myös Turun saaristossa, esimerkiksi erilaiset mökkien ja vapaa-ajan asuntojen sähkötyöt.

Keittiön led-valaistus.
bottom of page