top of page

Sähköasennukset Turun seudulla

Sähköasennukset Turku ja lähialueet

Laadukas ja turvallinen sähköasennus - sähköalan ammattilaisen tekemänä

Sähköasennukset WellDone Oy on täysin suomalainen yritys, joka on palvellut asiakkaitaan erilaisissa sähkötöissä jo yli 10 vuoden ajan. Kaikki sähkömiehemme ja sähköasentajamme ovat sähköalan luotettavia ammattilaisia, joilla on ajantasaiset luvat tehdä sähkötöitä sekä ajan tasalla olevat sähkötyöturvallisuuskortit. Sähköalan ammattilaisen tekemä työnjälki on sekä laadukas että turvallinen. 

 

Sähköasennuksia monenlaisiin kohteisiin - valaistus osa sisustusta

Teemme sähköasennuksia ja erilaisia sähkötöitä, sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Sähköasentajamme osaavat huomioida myös asiakkaiden käyttötoiveita teknisten vaatimuksien lisäksi. Sähköasennuksia voi tehdä monella tapaa, joten on tärkeää että lopputulos vastaa nimenomaan aina asiakkaan käyttötarkoituksia ja toiveita mm. sähkötuotteiden ulkonäöstä.

 

Valaistus on osa sisustusta ja voi parhaimmillaan herättää tilan eloon, sekä korostaa tilan parhaimpia puolia. Kauttamme saat turvalliset, ammattilaisten käyttämät sähkötarvikkeet ja esim. laadukkaat tuotteet led-valaistukseen. Seuraamme alan uusimpia innovaatioita ja voimme auttaa löytämään juuri sinun projektiisi parhaiten soveltuvat sähköalan tuotteet.

 

Sähköasentajien ja sähkömiesten palvelualueena Turku ja lähialueet

Teemme sähköasennuksia pääasiassa Turun seudulla ja lähialueilla (mm. Turku, Kaarina, Parainen, Paimio, Raisio, Naantali, Lieto, Masku, Rusko). Teemme sähkötöitä myös Turun saaristossa, esimerkiksi mökkien ja vapaa-ajan asuntojen sähkötöitä.

 

Katso kuvia kohteistamme sekä seuraa menoamme Facebookissa ja Instagramissa!

 

Muistathan myös hyödyntää kotitalousvähennyksen verotuksessa! Lue lisää blogistamme ja verottajan sivuilta.

Valaistus osana sisustusta.
bottom of page