Sähköasennukset Turun seudulla - valaistus osa sisustusta

Luotettavat ammattilaiset asialla - kaupungin parhaat sähkömiehet & sähköasentajat

Sähköasennukset WellDone Oy on täysin suomalainen yritys, joka on palvellut asiakkaitaan erilaisissa sähkötöissä jo yli 10 vuoden ajan. Kaikki sähkömiehemme ja sähköasentajamme ovat alansa ammattilaisia, joilla on ajantasaiset luvat suorittaa erilaisia sähkötöitä sekä heiltä löytyy vaaditut työturvallisuuskortit ja muut alalla vaaditut turvallisuustiedot.


 

Kun tilaat työn meiltä, saat sähköalan ammattilaisen hoitamaan homman kuntoon. Tutustu tarkemmin tiimiimme: Team WellDone

 

Sähköasentajien laadukas työnjälki ja valaistus osa sisustusta

Teemme sähköasennuksia ja erilaisia sähkötöitä, sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Panostamme laadukkaaseen työnjälkeen, niin että sähköasennukset tulevat kerralla ja kunnolla tehtyä. Sähköasentajamme osaavat huomioida myös asiakkaiden käyttötoiveita teknisten vaatimuksien lisäksi. Sähköasennuksia voi tehdä monella tapaa, joten on tärkeää että lopputulos vastaa nimenomaan asiakkaan toivetta käytöstä ja esim. sähkötuotteiden ulkonäöstä. Valaistus on osa sisustusta ja voi parhaimmillaan herättää tilan eloon sekä korostaa sisustuksen parhaimpia puolia.

 

Sähköalan asiantuntijoina sähkömiehemme osaavat tehdä suosituksia kohteeseen parhaiten soveltuvista sähkötuotteista, niiden yhteensopivuudesta kohteen muun tekniikan kanssa sekä niiden toimivuudesta käytännössä. Kauttamme saat turvalliset, ammattilaisten käyttämät sähkötarvikkeet ja esim. laadukkaat tuotteet led-valaistukseen. Seuraamme alan uusimpia innovaatioita ja voimme auttaa löytämään juuri sinun projektiisi parhaiten soveltuvat sähköalan tuotteet.

 

Sähkömiesten palvelualueena Turku ja lähialueet

Teemme sähköasennuksia pääasiassa Turun seudulla ja lähialueilla (mm. Turku, Kaarina, Parainen, Paimio, Raisio, Naantali, Lieto, Masku, Rusko). Teemme sähkötöitä myös Turun saaristossa, esimerkiksi mökkien ja vapaa-ajan asuntojen sähkötöitä.

 

Katso kuvia kohteistamme sekä seuraa menoamme Facebookissa ja Instagramissa!

 

Muistathan myös hyödyntää kotitalousvähennyksen verotuksessa! Lue lisää blogistamme ja verottajan sivuilta.

SÄHKÖASENNUKSET WELLDONE OY

Niemeläntie 5,
20780 Kaarina, Finland