Sähköurakointi - Turku ja lähialueet

Sähköasennukset WellDone Oy hoitaa niin pienemmät kuin laajemmatkin sähköurakat. Meillä on luvat hoitaa S2-sähköpätevyyden vaativat työt. Ota yhteyttä, tulemme mielellämme tutustumaan kohteeseesi ja laskemme sinun sähköurakallesi sopivan tarjouksen! 

 

Meillä sähköurakoinnin työt suunnittelee sähköalan työnjohtaja ja pystymme huomioimaan projektisi sähköurakan erikoispiirteet ennen toteuttamista. WellDonen sähköurakointi tehdään tiiviissä yhteistyössä sähkötöiden työnjohdon, sähkösentajien ja asiakkaiden kanssa. 

Teemme paljon erilaisia sähköurakoita yksityisille, yrityksille ja rakennuttajille. WellDonessa myös sähköurakointi tehdään laadukkaasti ja käytämme alan parhaita ammattilaisten suosimia sähkötuotteita. Kaikki sähköasentajamme ovat kokeneita sähköalan ammattilaisia ja meiltä saat kokonaisvaltaista palvelua projektisi joka vaiheessa.

Sähkösaneeraus ja uudisrakentamisen sähkötyöt

Teemme sähköurakointia niin sähkösaneerauksissa kuin uudisrakentamisen parissa. Sähkösaneerauksissa on tärkeää tutustua huolellisesti kohteeseen ennen työn aloittamista, jotta vältytään turhilta yllätyksiltä. Sähkösaneerauksissa työn suunnittelu onkin avainasemassa sujuvan asennustyön takaamiseksi. 

 

Uudisrakentamisen sähköurakointia teemme niin yksityisille kuin rakennusliikkeillekin. Meillä on paljon kokemusta erilaisista kohteista, sekä sähköalan uusimmista trendeistä. Uudisrakentamisen sähkötöissä on tärkeää käydä yhdessä asiakkaan ja sähkösuunnittelijan kanssa läpi toivotut toiminnallisuudet ja tekniset vaatimukset sähköurakan toteuttamiseksi.

Sähköurakointia Turku, Kaarina ja lähialueet - aina saaristossa asti

Sähköasennukset WellDonen toimialue on pääasiassa Turun seudulla (mm. Turku, Kaarina, Parainen, Paimio, Raisio, Naantali, Lieto, Masku, Rusko). Teemme myös sähköurakointia Turun saaristossa.

Sähköurakointi Well Done. Asiantunteva ja luotettava sähköurakointi Turun seudulla.

SÄHKÖASENNUKSET WELLDONE OY

Niemeläntie 5,
20780 Kaarina, Finland