top of page

Sähköurakointi - Turku ja lähialueet

Sähköurakointi Turku ja lähialuee

Sähköurakointi (S2)

Sähköasennukset WellDone Oy hoitaa niin pienemmät kuin laajemmatkin sähköurakat. Meillä on luvat hoitaa myös S2-sähköpätevyyden vaativat työt. Ota yhteyttä, tulemme mielellämme tutustumaan kohteeseesi ja laskemme sinun sähköurakallesi sopivan tarjouksen! 

 

Meillä sähköurakoinnin työt suunnittelee sähköalan työnjohtaja. WellDonen sähköurakointi tehdään tiiviissä yhteistyössä sähkötöiden työnjohdon, sähkösentajien ja asiakkaiden kanssa. Asiakastyytyväisyys on meille tärkein mittari työn onnistumisessa.

Teemme paljon erilaisia sähköurakoita yksityisille, yrityksille ja rakennuttajille. WellDonessa myös sähköurakointi tehdään laadukkaasti alusta loppuun asti. Käytämme alan parhaita, ammattilaisten suosittelemia sähkötuotteita. Kaikki sähköasentajamme ovat kokeneita sähköalan ammattilaisia ja meiltä saat kokonaisvaltaista palvelua projektisi joka vaiheessa.

Sähkösaneeraus ja uudisrakentamisen sähkötyöt

Teemme sähköurakointia niin sähkösaneerauksissa kuin uudisrakentamisen parissa. Erityisesti sähkösaneerauksissa on tärkeää tutustua huolellisesti kohteeseen ennen työn aloittamista, jotta vältytään turhilta yllätyksiltä. Sähkösaneerauksissa työn ammattimainen suunnittelu onkin avainasemassa sujuvan asennustyön takaamiseksi. 

 

Uudisrakentamisen parissa teemme sähköurakointia, niin yksityisille kuin rakennusliikkeillekin. Meillä on kattavasti kokemusta erilaisista kohteista, sekä sähköalan uusimmista trendeistä. Uudisrakentamisen sähkötöissä on tärkeää käydä, yhdessä asiakkaan ja sähkösuunnittelijan kanssa, läpi toivotut toiminnallisuudet ja tekniset vaatimukset sähköurakan toteuttamiseksi.

Sähköurakointi Turku, Kaarina ja lähialueet - aina saaristossa asti

Sähköasennukset WellDonen toimialue on pääasiassa Turun seudulla (mm. Turku, Kaarina, Parainen, Paimio, Raisio, Naantali, Lieto, Masku, Rusko). Teemme myös sähköurakointia Turun saaristossa.

Sähköurakointi Well Done. Asiantunteva ja luotettava sähköurakointi Turun seudulla.

Sähköurakointi Turku ja lähialueet.
bottom of page