top of page
Search
  • Writer's picturesahkowelldone

Ulkovalaistus - sähköt kuntoon myös pihalla!

Updated: Jun 4, 2020


Laiturivalaistus

Loma-aikana monella oleskelu painottuu pihalle ja terassille, tällöin on siis hyvä aika kiinnittää huomiota pihan valaistukseen ja sähköihin. Oikeanlaisella valaistuksella voidaan jatkaa ulkona viihtymistä myös pimenevinä, lämpöisinä iltoina ja luoda tunnelmaa vaikka puutarhajuhlia varten. Viihtymisen lisäksi oikeassa paikassa sijaitsevilla ulkopistorasioilla / sähkövarauksilla voidaan helpottaa monenlaisten pihalaitteiden käyttöä ja turvallisuutta. Nyt on aika nauttia pihasta!


Ulkovalaistus - tunnelmaa pihalle

Valaistuksella tunnelmaa pihalle

Piha-alueiden ja terassien valaistuksella voidaan luoda tunnelmaa tai korostaa erilaisia elementtejä, esim. tiiliseinää tai muuta vastaavaa pintaa. Nykyään moni haluaa myös sisustaa ulkotilaa ja luoda visuaalisesti näyttävä valaistus ulkotilaan, esim. luoda terassille taustavalaistusta ledeillä ja käyttää lisäksi tarkoin valittuja sisustusvalaisimia terassin katseenvangitsijoina.

Pihavalaistuksella parannetaan turvallisuutta

Valaistuksella parannetaan turvallisuutta

Pimenevissä illoissa tarvitaan valoa myös käytännöllisistä syistä, sillä on tärkeää jo pelkästään turvallisuussyistäkin valaista kulkureitit hyvin. On myös mukavampi parkkeerata pihalle, missä näkee kattavasti ympärilleen, tai kaivaa kotiavaimia ulko-ovella, missä on riittävästi valoa. Hyvin valaistu piha luo turvallisuuden tunnetta. Lisäksi valaistuksen ajastuksilla tai liiketunnistimilla voidaan myös loma-aikoina viestiä ei-toivotuille vieraille, että talosta huolehditaan.

Uima-altaan valaistus

Helpotusta pihalaitteiden käyttöön

Kesäaikaan moni tarvitsee sähköä myös erilaisten laitteiden käyttöä varten. Kun ulkopistorasioita on riittävästi ja ne on oikeassa paikassa, on myös erilaisten laitteiden käyttö huomattavasti mukavampaa. Tyypillistä on, että esim. painepesuria tarvitaan eri puolilla pihaa, mutta ulkopistorasia on vain yhdessä paikassa. Yhä suositumpaa on myös asentaa pihalle esim. poreallas, uima-allas tai palju, mitkä tarvitsevat sähköä. Näiden sähköasennustyöt kannattaa ehdottomasti jättää ammattilaisille ja itse keskittyä nautiskeluun!Sähköasennukset WellDone Oy palvelee koko kesän, otathan siis rohkeasti yhteyttä!

117 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page