top of page
Search
  • Writer's picturesahkowelldone

REKRY: Sähköasentaja


Rekry sähköasentaja Sähköasennukset WellDone

Sähköasennukset WellDone Oy on jo yli kymmenen vuoden ajan palvellut asiakkaita erilaisissa sähkötöissä. Tarjoamme asiakkaillemme sähköasennuksia, sähkösuunnittelua ja sähköurakointia (S2). Olemme luotettava suomalainen sähköalan asiantuntijayritys ja tällä hetkellä tiimissämme työskentelee noin kymmenen henkilöä. Toimipisteemme sijaitsee Kaarinan Krossissa ja toimialueemme kattaa Turun lähiseudun, aina saaristoon asti. Lue lisää yrityksestämme: https://www.sahkowelldone.fiEtsimme nyt SÄHKÖASENTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Työkohteinamme on sekä uudis- että saneerauskohteita yksityisasiakkaille, yritysasiakkaille, rakennusalan yrityksille sekä muille tahoille. Työntekijämme ovat sähköalan ammattilaisia sekä asiakaspalvelun moniosaajia, sillä meille on tärkeää tyytyväiset asiakkaat ja työstään innostuneet tekijät. Noudatamme sähköalan työehtosopimusta ja toistaiseksi voimassa olevassa työsopimuksessa noudatetaan 4kk koeaikaa.

Toivomme hakijalta:

• vähintään muutaman vuoden laaja-alainen työkokemus kiinteistösähköasennuksista

• vähintään sähköalan perustutkintoa sekä työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskorttia

• kykyä työskennellä itsenäisesti työkohteissa (kyky lukea sähkökuvia, omien kohteiden asennustöiden suunnittelu ja siisti työnjälki toteutuksissa sekä tarviketilaukset ja aikataulutukset, ts. töiden hoito vastuullisesti alusta loppuun)

• ajokorttia ja omaa autoa

• kykyä kirjata sähköiseen järjestelmäämme omiin työkohteisiin liittyvät dokumentoinnit

• asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä hoitaa sekä yksityis- että yritysasiakkaita

• positiivista asennetta ja oma-aloitteisuutta


Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä nuorekkaassa työporukassa ja mahdollisuuden kehittyä sähköalan moniosaajaksi kasvavassa yrityksessä. Seuraamme alan uusimpia innovaatioita ja Team WellDonesta löytyy monenlaista sähköalan erityisosaamista. Huomaathan, että tiettyihin työkohteisiimme vaaditaan tarkennettu turvaselvitys.


Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, lähetäthän vapaamuotoisen työhakemuksen sekä CV:n kuitenkin viimeistään su 13.9.2020 mennessä osoitteeseen: info@sahkowelldone.fi. Mahdollisiin lisätiedusteluihin vastaa ke 2.9. klo 15-17 tai ke 9.9. klo 15-17 toimitusjohtajamme Tero Merisaari numerosta: 040 739 4432, muina aikoina emme valitettavasti ehdi vastaamaan rekrytointiin liittyviin lisäkyselyihin.


Sähköasennukset WellDone Oy logo

262 views0 comments

Recent Posts

See All

留言


bottom of page