top of page
Search
  • Writer's picturesahkowelldone

Rekry: Etsimme SÄHKÖASENTAJAA kasvavaan tiimiimme

Updated: Jun 4, 2020


Rekry sähköasentaja Sähköasennukset WellDone

Sähköasennukset WellDone Oy on jo yli kymmenen vuoden ajan palvellut asiakkaita erilaisissa sähkötöissä. Tarjoamme asiakkaillemme sähköasennuksia, sähkösuunnittelua sekä sähköurakointia (S2). Olemme luotettava suomalainen sähköalan asiantuntijayritys ja tällä hetkellä tiimissämme työskentelee noin kymmenen henkilöä. Toimipisteemme sijaitsee Kaarinan Krossissa ja toimialueemme kattaa Turun lähiseudun, aina saaristoon asti. Lue lisää yrityksestämme: https://www.sahkowelldone.fi


Etsimme nyt SÄHKÖASENTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Työkohteinamme on sekä uudis- että saneerauskohteita yksityisasiakkaille, yritysasiakkaille, rakennusalan yrityksille sekä muille tahoille. Työntekijämme ovat sähköalan ammattilaisia sekä asiakaspalvelun moniosaajia, sillä meille on tärkeää tyytyväiset asiakkaat ja työstään innostuneet tekijät. Noudatamme sähköalan työehtosopimusta ja toistaiseksi voimassa olevassa työsopimuksessa noudatetaan 4kk koeaikaa.

Toivomme hakijalta:

• vähintään muutaman vuoden laaja-alainen työkokemus kiinteistösähköasennuksista

• vähintään sähköalan perustutkinto sekä työturvallisuus- ja sähkötyöturvallisuuskortti

• kykyä työskennellä itsenäisesti kohteissa (kyky lukea sähkökuvia, omien kohteiden asennustöiden suunnittelu ja siisti työnjälki toteutuksissa sekä tarviketilaukset ja aikataulutukset, ts. töiden hoito vastuullisesti alusta loppuun)

• ajokortti ja oma auto

• kykyä kirjata sähköiseen järjestelmäämme omiin työkohteisiin liittyvät asiat

• asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä hoitaa sekä yksityis- että yritysasiakkaita

• positiivista asennetta sekä oma-aloitteisuutta


Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä nuorekkaassa työporukassa ja mahdollisuuden kehittyä sähköalan moniosaajaksi kasvavassa yrityksessä. Seuraamme alan uusimpia innovaatioita ja Team Welldonesta löytyy monenlaista sähköalan erityisosaamista. Huomaathan, että tiettyihin kohteisiimme vaaditaan tarkennettu turvaselvitys.


Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, lähetäthän vapaamuotoisen työhakemuksen ja ansioluettelosi kuitenkin viimeistään 31.10.2019 mennessä osoitteeseen: info@sahkowelldone.fi. Mahdollisiin lisätiedusteluihin vastaa ke 30.10. klo 11-14 toimitusjohtaja Tero Merisaari numerosta: 040 739 4432, muina aikoina emme valitettavasti ehdi vastaamaan rekrytointiin liittyviin lisäkyselyihin.


Sähköasennukset WellDone Oy logo

115 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page