top of page
Search
  • Writer's picturesahkowelldone

Kotitalousvähennys 2020 sähkötöistä

Updated: Jun 4, 2020

Muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen sähkötöiden osalta. Kotitalousvähennyksen saa sähköasennuksista omassa kodissa, vapaa-ajan asunnossa tai vanhempien/isovanhempien kodissa. Asuntoa ei tarvitse omistaa, asuminen tai oma käyttö riittää. Kotitalousvähennyksen saadaksesi yrityksen pitää löytyä ennakkoperintärekisteristä sopimuksen tekohetkellä, kuten Sähköasennukset Welldone Oy.


Sähkötöiden kotitalousvähennys 2020

Kotitalousvähennyksen määrä 2020

Vuonna 2020 kotitalousvähennystä voi saada maksimissaan 2 250€ (omavastuu on 100€/henkilö). Kotitalousvähennys on henkilökohtainen, joten pariskuntien osalta maksimisumma on 4 500€. Kotitalousvähennystä voi vuonna 2020 saada 40% työn arvonlisäverollisesta summasta.


Kotitalousvähennys sähkötyöt

Kotitalousvähennykseen tarvittavat tiedot laskuissa

Kotitalousvähennyksen saa vain työn osuudesta ja laskuissamme työtunnit on aina eritelty omalle riville, joten tämä summa on helppo ilmoittaa verottajan nettilomakkeelle. Laskuissamme on aina myös päiväkohtaiset tuntierittelyt kokonaistuntien lisäksi, joten sieltä on kätevää tarkistaa mm. lomakkeella kysytty työn alkamis- ja päättymispäivämäärä.Nyt kannattaa tilata ammattilainen asialle ja saada sähkötyöt kerralla kuntoon, sillä teetetystä työstä voi saada tuhansia euroja takaisin verotuksen kautta! Lisätietoja verottajan sivuilta: kotitalousvähennys2020

64 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page