top of page
Search
  • Writer's picturesahkowelldone

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty - sähkösuunnitelmista toteutukseen

Updated: Jun 4, 2020


Sähkösuunnitelmista toteutukseen

Rakennusprojektien suunnitteluvaiheessa on hyvä hyödyntää sähkötöiden osalta ammattilaisten näkemystä, ei vain puhtaasti teknisten ratkaisujen konsultoinnissa, mutta myös tilan viihtyvyyteen ja erilaisiin käyttötarpeisiin vaikuttaviin sähköratkaisuihin liittyen.


Asiantuntijamme osaavat auttaa sinua kysymällä sinulta oikeat kysymykset ja tehden suosituksia näiden pohjalta, tarjota erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja sinun käyttötarpeisiisi ja toiveisiisi, sekä tietysti kertoa myös sähkötöihin liittyvät tekniset vaatimukset ja aikatauluttamisen muiden rakennustöiden vaiheiden kanssa. Kun erilaiset toiveet sähkötöiden osalta on huomioitu jo suunnittelussa, on niiden toteutus paljon helpompaa asennusvaiheessa (sekä usein myös kustannustehokkaampaa asiakkaalle).


Sähköasennukset Turun saaristo

Asiakkaan tarpeiden alkukartoitus

Lopputuloksen tulisi aina olla suunniteltu asiakkaan tarpeiden pohjalta, ei vain puhtaasti piirrustuksia tutkaillen. Saman tilan lopputulos voi olla aivan erilainen tunnelmaltaan esim. valitusta valaistusratkaisusta ja valon sävystä riippuen. Toiselle asumismukavuus voi tarkoittaa taloautomaatiojärjestelmien tai muiden teknisten lisäominaisuuksien sisällyttämistä tilaan, kuten esim. lämmityksen ajastetut säädöt, musiikin ohjaukset eri huoneissa, upotetut valaisimet ja kaiuttimet, valaistuksen lisäsäädöt jne. Joku toinen voi haluta esim. vain yhden kattovalaisimen seinäkatkaisimella ja pari pistorasiaa, mikäli tila ei ole vaikka kovinkaan suuressa käytössä. Valaistuksen ja mahdollisten lisäominaisuuksien ohella on tärkeää suunnitella riittävä pistorasioiden määrä, sekä niiden oikea sijoittelu loppukäyttäjän kannalta. Väärässä paikassa oleva, tai kokonaan puuttuva, pistorasia ei paljoa loppukäyttäjää ilahduta.


Sähkösuunnittelija on sähköalan ammattilainen

Sujuva ja tehokas prosessi

Sähköasennukset WellDone Oy palvelee asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti sähkötöiden osalta. Asiantuntijamme kartoittavat ensin sinun tarpeesi ja toiveesi, jotta sähkösuunnittelijamme voi huomioida nämä sähkösuunnitelmissa ja riittävissä teknisissä varauksissa. Sähköasentajamme tietävät näin ollen, miten sähkötyöt on suunniteltu tehtävän tehokkaimmin, mitä turvallisia ja yhteensopivia tuotteita on valittu käytettävän ja missä vaiheessa mikäkin työ kannattaa hoitaa. Kun sähkötöiden prosessi menee jouhevasti alusta loppuun asti, tarkoittaa tämä usein myös kustannussäästöä asiakkaalle eikä tarvitse jälkikäteen tehdä kalliita muutostöitä tai harmitella aikataulujen viivästyksiä. WellDonessa työntekijämme ovat sähköalan ammattilaisia, tiimipelaajia sekä asiakaspalvelun moniosaajia. Tärkeintä meille on tyytyväiset asiakkaat ja heidän sähkötöihin liittyvien toiveiden toteuttaminen.

Ota yhteyttä meihin, tutustu Team WellDoneen ja lue lisää palveluistamme. Well Done - Done Well.


59 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page